Ellen Kok

Executive Search Consultant & Coach

📞+31613641115

Ellen Kok ondersteunt uw organisatie bij het vinden van professionals en biedt coaching als inspirator en sparring partner.

Ik lever een bijdrage aan talentontwikkeling, prestatieverbetering en het enthousiasme van professionals in hun dagelijks werk. Benut uw bedrijf het potentieel van uw medewerkers?

Met de Executive Search & Coaching diensten behaal ik resultaten door mijn grondige kennis van de Nederlandse markt, bedrijfsspecifieke kenmerken, functie eisen en talentmanagement.

Mijn missie is organisaties en professionals te helpen hun potentieel te ontwikkelen. Ik draag oplossingen aan voor het vinden, binden en boeien van personeel, zelfs en juist voor posities die lastig zijn in te vullen.

De ondersteuning brengt de gewenste resultaten binnen handbereik door mijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en het grondig begrijpen van functies en talent potentieel. Ik behaal het eindresultaat dat u wenst. Het versterkt niet alleen uw bedrijf met nieuwe top performers, maar ook uzelf en uw collega’s.

Mijn kracht ligt in het verschaffen van helderheid, het nemen van concrete stappen en het verlenen van steun bij de verwezenlijking van gekozen doelen. Zo vind ik voor u de top performers die uw bedrijf nog meer glans geven.